top of page

Tříletý kvalifikační kurz Agentury ČAS k MDR a IVDR

Aktualizováno: 19. 7. 2022

Česká agentura pro standardizaci pořádá Tříletý kvalifikační kurz k problematice nařízení EU 2017/745, o zdravotnických prostředcích (MDR) a nařízení EU 2017/746, o diagnostických zdravotnických prostředcích in vitro (IVDR), který se uskuteční v období od ledna 2022 do prosince 2024. Společnost Porta Medica je dodavatelem tohoto šestisemestrálního kurzu, který je určen regulatorním pracovníkům výrobců zdravotnických prostředků a dalších hospodářských subjektů nakládajících se zdravotnickými prostředky. Kurz svým zaměřením a rozsahem není určen pro zástupce vzdělávacích a konzultačních společností, studenty nebo akademické pracovníky. Kurz je realizován na základě požadavků a podnětů průmyslových asociací a s podporou Ministerstva průmyslu a obchodu.



Účast na kurzu je zdarma, hospodářské subjekty vysílající své zaměstnance hradí pouze poplatek na doplňkové služby (tištěné výukové materiály a občerstvení) ve výši 990 Kč bez DPH za jednoho účastníka / jeden den školení, semináře nebo konference. Tento poplatek se hradí jednorázově pro celý kurz. Oblasti MDR a IVDR jsou v rámci kurzu odděleny. Odborný pracovník se účastní buď kurzu zaměřeného na MDR, anebo kurzu zaměřeného na IVDR.


Účastníci kurzu k MDR budou podle svých vstupních znalostí rozděleni do dvou skupin, kurz je tak vhodný jak pro relativní začátečníky, tak pro pokročilé regulatorní pracovníky. Kurz k IVDR absolvuje pouze jedna skupina. Celkový počet účastníků je striktně omezen a zároveň za jednu společnost se mohou kurzu účastnit maximálně dva odborní pracovníci. Níže naleznete pozvánky na obě větve kurzu, kde jsou uvedeny podrobné podmínky účasti na kurzu, a dále obě přihlášky. V případě Vašeho zájmu zašlete prosím vyplněnou přihlášku ve strojově čitelné podobě (MS Word nebo kopírovatelné PDF, nikoli scan), zvlášť pro každého přihlašovaného účastníka na jana.kazdova@portamedica.cz Zájemci budou do kurzu zařazováni v pořadí dle data a času podání přihlášky.




Tým Porta Medica

v zastoupení České agentury pro standardizaci



Kurz CAS - MDR - pozvanka
.pdf
Download PDF • 357KB
Kurz CAS - MDR - prihlaska
.docx
Download DOCX • 2.92MB
Kurz CAS - IVDR - pozvanka
.pdf
Download PDF • 357KB
Kurz CAS - IVDR - prihlaska
.docx
Download DOCX • 2.92MB


724 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page